Scaun fără spătar într-un avion Wizz Air. Reacția companiei

Data actualizării: Data publicării:
scaun fara spatar wizz
FOTO: Facebook

O fotografie cu o femeie care călătoreşte cu o cursă Wizz Air, pe un scaun fără spătar, a apărut miercuri, 19 iulie, în mediul online şi a iscat numeroase discuţii. Reprezentanţii companiei aeriene spun că femeia a fost mutată în timpul zborului pe un alt scaun şi că „se întâmplă uneori ca scaunele din aeronave să devină inutilizabile din cauz afolosirii necorespunzătoare de către pasageri”.

scaun fara spatar wizz
FOTO: Facebook

O imagine cu o femeie ce stă pe un scaun fără spătar într-o aeronavă a companiei aeriene Wizz Air a fost publicată pe Facebook, alături de mesajul „În avionul Wizzair de la Cluj se poate întâmpla să nu ai spătar“.

Reprezentanţii companiei aeriene au transmis o declaraţie oficială în jurul orei 19.30 legat de imagine care circulă pe internet. Ei spun că aeronava se afla la sol în momentul în care a fost făcută acea fotografie şi că în timpul zborului femeia a fost mutată pe un alt scaun, notează adevarul.ro.

 „Se întâmplă  uneori ca scaunele din aeronave să devină inutilizabile din cauza folosirii lor necorespunzătoare de către pasageri şi nu este posibilă remedierea acestora imediat. Wizz Air confirmă că în cazul în care există un scaun deteriorat sau nefuncţional în aeronavele sale, acesta va fi clar marcat şi pasagerilor nu li se va permite să călătorească pe un astfel de loc. Se poate observa clar din imaginea prezentată că aeronava este încă la sol şi că îmbarcarea pasagerilor este în curs de desfăşurare. Înainte de decolare şi pe întreaga durată a zborului, persoana în cauză  a fost mutată pe un loc corespunzător, în conformitate cu procedurile de siguranţă ale Wizz Air. Wizz Air reconfirmă că principala sa prioritate este siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavelor”, susţin reprezentanţii companiei aeriene.

CITIȚI ȘI:  Wizz Air schimbă politica bagajelor de cabină

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri