Sari la conținut

Scrisoare deschisă a deputatului PSD care s-a ascuns în tufiș după un accident: „Am fost vânat ca un câine”

Fostul primar al Devei Mircia Muntean îi acuză pe actualul primar Petru Mărginean (PNL) şi pe preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara,Mircea Moloţ, care este şi preşedintele PNL Hunedoara, că au stat în spatele unei înscenări, adăugând că întotdeauna şi-a recunoscut greşelile şi a plătit pentru ele, scrie Mediafax.

"După 16 ani de muncă grea în primărie, am ajuns să fiu vânat pe străzi, ca un câine, de persoane din anturajul actualului primar al Devei, Petru Mărginean, şi de oamenii liberalului Mircea Moloţ. De multă vreme, baronii locali, patroni de televiziuni, mi-au interzis apariţiile în mass-media şi m-au denigrat în toate felurile posibile. Mai mult, şi-au pus rudele şi angajaţii să mă urmărească pentru a mă prinde în situaţii compromiţătoare. Astfel se explică şi faptul că la o tamponare, fără victime, au fost prezenţi nu mai puţin de cinci operatori. Unii dintre ei au ajuns la locul tamponării chiar înaintea mea! Ceea ce s-a întâmplat în acea seară depăşeşte orice imaginaţie. Pe DN 7 am fost urmărit şi şicanat de două autoturisme, fiind forţat să lovesc mai multe maşini. Când am coborât, am fost pur şi simplu atacat şi filmat de câţiva indivizi agresivi care urlau că am băut cu Ponta. I-am rugat să mă lase în pace. Am încercat să mă feresc de ei, dar am fost făcut să cad peste un gard. Într-un final, am fost ajutat de cei de la Poliţia comunitară, care au intervenit doar după ce am fost filmat şi umilit de aceşti oameni”, se arată în scrisoarea deschisă a deputatului Mircia Muntean.

Fostul primar al Devei spune că şi operatorii TV care au filmat încearcă să-l denigreze, el susţinând că un operator care nu filma "a tăbărât" pe el "zbierând" şi acuzându-l de "tot felul de lucruri". "M-a acuzat că am distrus Deva, că sunt nenorocit, mincinos, că mi-au dat şpagă şi că am furat casele oamenilor (...). Consider că am fost victima unei înscenări, a doua după cea de la Haţeg, şi pus în această situaţie cu rea intenţie, pentru a nu mai putea candida vreodată la Primăria Devei, pentru a merge la puşcărie şi pentru a denigra candidatul pe care îl susţin la Preşedinţia României.”, susţine Mircia Muntean.

În finalul scrisorii deschise, parlamentarul PSD îşi cere iertare şi spune că va plăti pentru ceea ce a făcut.