Sari la conținut
News Alert

Se ridică mașinile parcate ilegal în sectorul 4

Atenţie unde lăsaţi maşina în sectorul patru din Bucureşti. Peste câteva zile, mașinile vor fi ridicate de autorităţi dacă sunt parcate neregulamentar, iar taxa de recuperare este 150 de lei. Primarul Sectorului 4 spune că vor fi luate în primul rând vehiculele ce blochează intrările de la spitale, şcoli şi grădiniţe. Rablele abandonate vor fi mutate şi ele de poliţiştii locali. Estimările arată că în Bucureşti sunt aproape 8.000 de maşini nefuncţionale care ocupă degeaba locuri de parcare, iar o mie dintre ele sunt în sectorul patru.

Într-o săptămână vom avea şi hotărârea de consiliu, astfel încât de la data de 1 aprilie, nu este păcăleală, să putem să ridicăm mașini. Scopul pe care îl avem nu este acela de a aduce bani comunității locale sau acela de a genera o vânătoare de mașini parcate neregulamentar, pe noi ne interesează să ridicam exclusiv mașinile care încurcă”, spune Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Pe noi ne interesează să educăm și să conștientizăm cetățenii legat de locul și modul în care aceștia parchează”, a adăugat edilul.