Selecţie naţională pentru însoţitoare de zbor. Salariile de încadrare - 2.000 de dolari

Data publicării:
flynas

 

Tinerele, cu vârste între 21 şi 35 de ani, venite din toată ţara, au participat la o selecţie organizată de compania Flynas din Arabia Saudită, pentru a deveni însoţitoare de zbor, cu un contract pentru doi ani.

Compania caută să recruteze peste 20 de stewardese din România.

Steluţa Racolţa, reprezentant al firmei din România care se ocupă cu plasarea forţei de muncă, a explicat care sunt facilităţile oferite de Flynas viitoarelor stewardese.

"Flynas caută peste 20 de însoţitoare de zbor în România cărora li se oferă un contract pe doi ani şi un salariu de încadrare de 2.000 de dolari pe lună, la care se adaugă plata orelor de zbor suplimentare. Compania mai asigură cazare, masă şi echipament gratuite, asigurare de viaţă şi de sănătate pe durata contractului, un concediu de 30 de zile lucrătoare pe an. Condiţiile de selecţie sunt vârsta cuprinsă între 22 şi 35 de ani, minim absolventă de liceu, înălţime minimă de 1,57 metri, aspect plăcut, limba engleză fluent scris şi vorbit, abilităţi de înot pe distanţa de 50 de metri liber", a explicat Racolţa.

La rândul său, Eman Yusuf, manager de resurse umane al Flynas, a spus că "fetele din România sunt frumoase, vesele, harnice, amabile".

"Noi am început recrutarea unor însoţitoare de zbor din Europa, din România, Slovacia şi Polonia, deoarece compania Flynas se va extinde din acest an cu zboruri spre Europa – Marea Britanie, Franţa, dar şi India, după ce s-a luat decizia de achiziţionare a şase noi aeronave. Acum asigurăm zboruri pe rute interne în Arabia Saudită, dar şi spre destinaţii din Turcia, Pakistan", a spus Yusuf, care lucrează de 24 de ani în domeniu.

Compania Flynas a fost înfiinţată în anul 2007 în Arabia Saudită, având o flotă de 20 de avioane Airbus A 320, care acoperă 28 de destinaţi interne şi externe. Până în prezent, Flynas a transportat peste 11 milioane de pasageri şi şi-a propus să atingă 20 de milioane de pasageri în anul 2020.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri