Sensuri unice în Capitală. Restricțiile, polițiștii și semafoarele au creat haos în trafic

Data publicării:
semafor modificat-1

Prima oră a dimineţii. În intersecţia dintre bulevardul Dacia şi Calea Dorobanţii şoferii sunt deja nervoși. Obişnuiţi să vireze la stânga pentru a ajunge pe şoseaua Ştefan cel Mare, s-au trezit întorşi din drum.

Stresaţi de timp, şoferii nu s-au lăsat însă convinşi prea uşor, iar poliţistul care dirija circulația părea depăşit de situaţie.

Cei mai mulţi conducători auto habar nu aveau de noile reguli. Singurii care în cotinuare pot circula în ambele sensuri sunt taximetriştii şi şoferii RATB.

Confuzia şoferilor e oarecum de înţeles, de vreme ce agenţii de la Brigada Rutieră le arătau una, iar semaforul alta. Abia după patru ore, o echipă a primăriei generale a venit să schimbe direcţia săgeţii pe care o arăta culoarea verde a semaforului.

Arteră cu sens unic a devenit, tot de la miezul nopţii, şi strada Polonă. Şoferii pot circula acum doar dinspre bulevardul Mihai Eminescu spre Şoseaua Ştefan cel Mare.

În loc de un trafic mai fluent au apărut imediat cozile.

Poliţiştii vor sta şi zilele următoare în cele două intersecţii până când şoferii se vor obişnui cu noile sensuri unice. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri