Serie de incendii suspecte într-un sat din Maramureș

Data publicării:
incendiu satulung

Alarma s-a dat în jurul orei 19, când şopronul unui localnic a fost cuprins de flăcări. La faţa locului au ajuns trei echipaje ale pompierilor militari din Şomcuta Mare. În ajutorul lor au sărit şi localnicii.

„Erau flăcările foarte mari. Am încercat să îndepărtăm... care se văd acolo în dreapta, să nu se extindă”, a povestit un tânăr.

„Am văzut pe geam lumina, zic: gata, m-o aprins. Era flacăra cam de 50-60 cm în mijlocul fânarului. Clar e pus focul, dacă focul o fost în vârful fânarului”, spune un bărbat.

„Vecina a zis că a văzut pe cineva străin fugind cu bicicleta şi vorbind la telefon, dar nu l-a recunoscut, că fost şi întuneric”, adaugă o femeie.

„Acuma stăm fiecare cu sufletele la gură că azi o fost la el, poate mâine vine la mine”, mărturisește un alt sătean.

Poliţiştii au adus şi câini de urmă pentru a da de cel care incendiază gospodăriile localnicilor. Dar nu au găsit nimic.

În Satulung, în ultimele zile, au fost înregistrate mai multe incendii. În urmă cu două seri, gospodaria unui localnic a fost mistuită de foc, iar pe 1 decembrie a fost incendiată o cabană. Tot atunci steagurile arborate de oameni la porti au fost cuprinse de flăcări.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri