Serviciul care permite transferul de bani din străinătate în ţară, direct la domiciliul destinatarului. Care sunt tarifele

Data publicării:
posta bani

 

Pentru sume cuprinse între 201 şi 500 lei, tariful creşte la 15 lei plus comisionul PrioriPay de 0,5 euro.

În cazul sumelor de până la 1.000 lei, tariful urcă la 20 lei, la care se adaugă comisionul de 0,5 euro.

Pentru transferuri de peste 1.000 lei, Poşta va percepe un tarif de 20 lei plus 1% din suma de expediată, la care se adaugă comisionul de 0,5 euro.

Pentru a utiliza noul serviciu, denumit "Bani Direct Acasă", expeditorul îşi va deschide, gratuit, un cont în cadrul platformei PrioriPay, pe care îl va alimenta printr-un card bancar cu suma necesară transferului.

Pasul doi este accesarea secţiunii dedicate serviciului "Bani Direct Acasă", unde clientul va completa datele destinatarului.

Poşta va prelua datele transferului şi va înmâna banii prin intermediul poştaşului.

Transferul de bani se poate realiza de oriunde din lume, din faţa calculatorului sau de pe telefonul mobil conectat la Internet.

Comisionul perceput pentru acest serviciu se achită integral de către expeditor şi se compune din tarifele PrioriPay şi cele ale Poştei Române, aferente serviciului E-mandat.

Cu o cifră de afaceri anuală de 1,2 miliarde de lei, Poşta Română este cel mai mare operator local de profil şi operează printr-o reţea de peste 5.600 de oficii poştale.

Anual, compania procesează sute de milioane de trimiteri poştale şi distribuie către 5 milioane de beneficiari drepturile băneşti aferente sistemului public de pensii, al asigurărilor sociale de stat, IOVR, agricultori şi pensii militare.

PrioriPay este o platformă digitală care permite plăţi, încasări şi transferuri online. PrioriPay este marca comercială a Capital Financial Services SA, primul emitent de monedă electronică din România autorizat de către Banca Naţională a României (BNR).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri