Sezonul reducerilor de Paşte a început mai devreme

Data publicării:
reduceri

Cozonacii, coşurile de cadouri, iepuraşii din ciocolată sau vopseaua de ouă - acestea sunt produsele la care comercianţii oferă acum reduceri care ajung chiar şi la 40 la sută.

„Perioada ofertelor speciale de Paşti a început chiar de acum două săptămâni, deci o perioadă destul de generoasă înainte de Paşti, pentru clienţi mai prevăzători, pentru clienţii care nu îşi fac cumpărăturile în ultimul moment”, spune Claudiu Ciobanu, analist retail.

Ofertele de Paşte vor atrage până la de trei ori mai mulţi clienţi, faţă de o perioadă obişnuită, estimează experţii. Iar anul acesta, încasările ar putea depăşi aşteptările, pentru că ziua de 1 mai cade foarte aproape de Înviere.

Aproape tot ce ţine de o ieşire la iarbă verde este acum la reducere. Sunt preţuri mai mici la grătare, la cărbunii pentru grătar, la ustensilele pentru preparat carnea şi chiar la mese şi scaune.

Cum înainte de Paşte casa trebuie să fie lună, comercianţii au pus la punct oferte promoţionale şi pentru produsele de curăţat.

Sunt scoase în faţă în magazine şi produsele de curăţat. Practic toate mărfurile din această categorie sunt mai ieftine cu 10 până la 25 la sută. Iepuraşul trebuie să aducă şi cadouri aşa că în sectorul destinat gadgeturilor au apărut preţuri promoţionale.

Lumea stă cu banii în mână să prindă şi promoţiile de la electronice şi electrocasnice. Laptopurile şi aparatele foto, spre exemplu, costă mai puţin cu 20, până la 25 la sută.

Reduceri şi mai mari oferă magazinele online. Spre exemplu, o asemenea companie a vândut tablete, telefoane, aparate foto, electrice şi electrocasnice cu până la 70% mai ieftin. S-a aliniat modei şi cea mai mare librărie online din România: preţurile cărţilor şi jucăriilor au coborât cu până la 75 de procente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri