Şoferul care a provocat accidentul mortal transmis live pe Facebook a fost arestat

Data actualizării: Data publicării:
masina

Şoferul care vineri seară a provocat accidentul rutier din Olt soldat cu decesul a două persoane a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el urmând să fie dus în arestul Inspectoratului de Poliţie. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la instanţa superioară.

Judecătoria Slatina a decis sâmbătă după-amiază arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului care a provocat accidentul rutier de vineri seara în urma căruia au murit două persoane, el fiind acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Tribunalul Olt. Bărbatul a fost dus în arestul IPJ Olt.

 

Accidentul s-a petrecut în comuna Slătioara. În momentul ]n care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului două persoane din maşina care a intrat pe contrasens se aflau în stop cardio-respirator şi nu au mai putut fi salvate, fiind declarat decesul. Cele două persoane care şi-au pierdut viaţa sunt o femeie de 34 de ani, soţia pasagerului care transmitea live pe facebook, şi un bărbat de 48 de ani, şofer al celuilalt autoturism.

Sursa: news.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri