Soluţia pentru vacanţe exotice la preţuri mici

Data publicării:
Berlin Draws Summer Tourists
Foto: Guliver/Getty Images

Dacă vreţi la vară să petreceţi un concediu de vis pe litoralul românesc şi să nu plătiţi pentru câteva zile cât pentru un întreg concediu pe Coasta de Azur, nu mai staţi pe gânduri. Românii profită de reduceri şi au început anul rezervând deja vacanţele: în unele hoteluri din Mamaia doar norocoşii mai găsesc locuri. Veţi găsi oferte tentante indiferent de cât de exotic e locul pe care vreţi să-l vizitaţi. Şi veţi descoperi că în această perioadă şi companiile aeriene au preţuri imbatabile. Un bilet dus-întors, cumpărat cu 2 luni în avans spre Milano costă... 75 de lei.

Orice călător o ştie: vacanţele plănuite din timp sunt cele mai ieftine. Nu e de mirare că mulţi români îşi rezervă încă din ianuarie vacanţele pentru tot anul.

Matei Psatta, marketing manager al unei agenţii de turism online: „Cele mai bune oferte apar şi pe destinaţiile populare: Barcelona, Londra, Madrid, Italia Preţul unui city-break de 2 nopţi la Roma, care înseamnă zbor dus-întors, cazare la un hotel de 3 sau 4 stele e în jur de 120 de euro de persoană”.

În această perioadă, şi companiile aeriene au fel de fel de tarife promoţionale. Veţi zbura spre Berlin sau Barcelona în banii cu care ajungeţi cu trenul la Sinaia.

Matei Psatta, marketing manager al unei agenţii de turism online: „Marea provocare în turism este să profiţi de ocazie, pentru că preţurile se schimbă în timp real”.

Destinaţiile exotice sunt la mare căutare şi în acest an.

Raluca Hatmanu, director de comunicare al unei agenţii de turism: „Tot mai mulţi români îşi doresc experienţe inedite, vor să vadă lumea, să trăiască tot felul de momente speciale, să aibă parte de activităţi ieşite din comun. În fiecare zi, în agenţiile noastre din toată ţară, primim solicitări pentru vacanţe în destinaţii exotice”.

Un pachet de şapte nopţi în Dubai porneşte de la 500 de euro de persoană, în funcţie de perioada aleasă. Pentru un sejur în Maldive, trebuie să aveţi puşi deoparte 1000 de euro de persoană. Puteţi petrece o vacanţă de vis într-un hotel de 4 stele din Bali: 8 nopţi costă acum doar 1.300 de euro. Preţurile nu includ taxele de transport

Nici cei care preferă litoralul românesc nu au stat pe gânduri. Un hotel de 5 stele de pe litoralul românesc a vândut deja aproape toate camerele pentru lunile iulie şi august.

Silvia Caracoti, manager de rezervări al unui hotel de 5 stele: „Ca şi grad de ocupare în vârf de sezon deja suntem aproape full.”

FOTO: Getty Images

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri