Șosea surpată pentru a doua oară în București

Data publicării:
corneliu coposu

Asfaltul s-a surpat pe bulevardul Corneliu Coposu din Capitală. Problemele au apărut în zona în care acum trei luni Apa Nova descoperea o groapă formată între şosea şi canalul colector.

Șoseaua s-a surpat în aceeași zonă unde pe 30 iulie pământul a luat-o la vale. Atunci, groapa a avut adâncimea de patru metri.

Acum, șoseaua s-a surpat pe o bucată  de aproximativ de un metru lungime și un metru lățime, adâncimea gropii fiind de un metru.

Zona fost reparată data trecută de Apa Nova. Atunci, din cauza infiltrațiilor apei din pământ, asfaltul din zona canalului colector s-a surpat. Canalul colector a fost construit în 1924 și nu a fost reparat niciodată până atunci.

La acea vreme, Apa Nova a spus că canalul colector necesită mai multe reparații, motiv pentru care are nevoie de un robot special din Japonia, care să căptușească canalul cu o membrană de oțel și un cauciuc foarte puternic pentru a nu mai apărea probleme. Robotul nu a mai ajuns în România, și în urma ploii de noaptea trecută pământul a luat-o, din nou, la vale. 

Angajații Apa Nova au împrejmuit zona și vor începe lucrările de reparație a șoselei. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri