Sute de bucureşteni, fără apă caldă şi căldură. Explicaţiile RADET

Data publicării:
radet caldura termoficare-1

 

Comunicatul transmis astăzi de RADET:

„Din cauza unor avarii apărute în reţeaua primară aferentă CET SUD (magistrala 2 Sud, în zona Octavian Goga (Timpuri Noi) şi magistrala 3 Sud in zona .Mihai BravuDristor, s-a sistat temporar furnizarea agentului termic, la mai multe blocuri din sectoarele 2,3 şi parţial în sectoarele 4 şi 5.

Avaria a fost izolată în jurul orelor 22.00 (miercuri – n.r.), procedându-se la manevre specifice de repunere în funcţiune a sistemului.

Precizặm cặ in sectorul 3 a fost reluatặ furnizarea agentului termic la parametri normali, iar in sectorul 2, din cauza distanţei mari de la sursă la consumatori precum şi a inerţiei sistemului, livrarea agentului termic se va resimţi după o perioada mai mare de timp, la blocurile cele mai îndepărtate.

Intervenţia este una complexă datorită dimensiunilor conductelor afectate ( DN 900 şi DN 800) aceasta fiind îngreunată de temperatura apei fierbinţi (în jur de 97 grade Celsius) fapt ce conduce la pătrunderea cu dificultate a lucrătorilor regiei, în galeria de termoficare.

Mai rămân blocuri afectate în zonele:

- Mihai Bravu, Vulcan Judetul, Aurel Botea, Dristor, Camil Ressu;

Termen estimativ de punere în funcţiune -12.12.2014, ora 20.00 .

- Foişorului, Emil Gârleanu, Nerva Traian, Octavian Goga, Mircea Vodă, Splaiul Unirii;

Termen estimativ de punere în funcţiune – 12.12.2014, ora 24.00.

Echipele de intervenţie RADET lucrează în regim continuu şi vor depune toate eforturile pentru a remedia în cel mai scurt timp această situaţie, procedând la reluarea treptată a furnizării către toţi consumatorii afectaţi”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri