Tânărul suspectat că a omorât o adolescentă într-o pădure de lângă Botoșani și-ar fi recunoscut fapta

Data publicării:
Petronela Mihalachi adolescenta omorata
FOTO: Facebook

Adolescentul de 17 ani din Botoşani, cercetat pentru uciderea unei tinere de 18 ani într-o pădure de la marginea oraşului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în baza unui mandat emis de magistraţii Tribunalului Botoşani, potrivit portalului instanţelor de judecată, portal.just.ro.

Petronela Mihalachi adolescenta omorata
FOTO: Facebook

Judecătorii au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani de arestare preventivă a acestuia sub acuzaţia de omor, potrivit Agerpres.

Conform anchetatorilor, miercuri seară, acesta a înjunghiat, de aproximativ 30 de ori, o elevă de la Colegiul Economic "Octav Onicescu" din municipiul Botoşani. Cei doi se aflau într-o pădure din zona de agrement Pacea, iar, la un moment dat, pe fondul unor discuţii divergente, acesta a scos un cuţit şi a înjunghiat-o mortal. Tânără a fost găsită decedată în pădure. O prietenă le-a declarat poliţiştilor că a vorbit cu aceasta la telefon cu aproximativ jumătate de oră înainte să fie găsită moartă.

Adolescentul a fost prins după aproape trei ore şi, conform procurorilor, şi-a recunoscut faptele. 

Un bărbat, ieşit cu câinii la plimbare, a aflat de la câțiva copii care se jucau în zonă că în pădure este o fată leșinată. El este cel care a sunat la 112.

„Avea sânge, tricoul ridicat aşa peste, avea sutienul pe ea, dar tricoul ridicat peste, deasupra până aici şi sânge tot pe aici”, spune un martor.

„Prezenta multiple plăgi înjunghiate posibil de cuţit în regiunea cordului, regiunea hemitorace drept, faţă, membre superioare, pacienta găsită în asistolă de aproximativ o oră”, afimă un ambulanțier.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri