Târg de adopții de căței în fiecare weekend, în Parcul Circului din Capitală. Animalele sunt vaccinate, deparazitate şi microcipate

Data actualizării: Data publicării:
catei in cutie de carton
Târg de adopții de câini în Capitală. Foto: Profimedia Images

Bucureștenii care vor să adopte un cățel o pot face începând din weekendul 6-7 noiembrie, în fiecare sfârșit de săptămână, în intervalul orar 10:00-13:00, în Parcul Circului, lângă Circul Metropolitan Bucureşti. Târgul de adopții este organizat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) din Capitală.

Începând cu acest sfârşit de săptămână, în fiecare weekend, în Parcul Circului se vor organiza târguri de adopţii, astfel încât cât mai mulţi căţei să aibă şansa de a-şi găsi un cămin. Puii de căţei din centrele ASPA, care aşteaptă să-şi găsească o familie, sunt vaccinaţi, deparazitaţi şi microcipaţi, iar adulţii sunt şi sterilizaţi, iar adopţiile sunt gratuite.

Primăria Capitalei, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor, a derulat în parcul Izvor, în parteneriat cu Circul Metropolitan, în perioada 24 iulie-26 septembrie, o campanie de promovare a adopţiei câinilor din adăposturi în cadrul căreia au fost adoptaţi peste 100 de căţei.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri