Sari la conținut

Taximetristul care a pierdut pariul cu Dragnea a plecat din țară

Bogdan Lungu, taximetristul din Galați care a pierdut un pariu online cu Liviu Dragnea şi care a fost la sediul PSD pentru a-i da o navetă de bere, a postat pe Facebook o fotografie care-l înfăţişează în faţa Empire State Building din New York. „Aşa cum am spus...am plecat”, este mesajul care însoţeşte fotografia. Întrebat de unul dintre prieteni dacă revine în ţară, bărbatul răspunde: „Nu cred”, relatează News.ro.

Bogdan Lungu a postat o fotografie pe Facebook care-l înfăţişează în faţa Empire State Building din New York ținând ridicat în mâini un steag al României.

„Aşa cum am spus...am plecat! Mândru că sunt Român!”, este mesajul care însoţeşte fotografia.

Întrebat de unul dintre prieteni dacă se va întoarce, Bogdan Lungu a răspuns: „Nu cred”.

De asemenea, întrebat dacă a plecat de tot, Lungu răspunde: „Aproape”.

Unul dintre prietenii săi l-a provocat să pună pariu pe o ladă de bere şi a răspuns: „Da, dar vii aici”.

Bogdan Lungu a devenit cunoscut după ce a promis că îi va da lui Liviu Dragnea o navetă de bere dacă liderul PSD postează un selfie care să dovedească faptul că se află la volan în mașină. Dragnea a postat fotografia, iar internautul a mers luni după-amiază la sediul PSD pentru a-şi onora pariul şi a dus berea promisă.

Bărbatul din Galaţi, care este taximetrist, a refuzat să mânânce însă micii aduşi de Dragnea, spunând că nu se vinde. El i-a transmis liderului PSD că va mânca mici, dar doar dacă până în 2020 vor fi gata 150 de kilometri de autostradă.

Citiți și: 

VIDEO. Ce au vorbit Bogdan Lungu și Liviu Dragnea, la bere: „Dacă la televizor m-am simțit păcălit, acum la fel m-am simțit”

VIDEO. Ce spune Liviu Dragnea despre Bogdan Lungu, bărbatul care i-a adus o navetă de bere pentru un pariu pierdut

Noul pariu făcut de Liviu Dragnea cu Bogdan Lungu. Ce trebuie să facă taximetristul dacă pierde din nou

Dragnea, la grătar cu bărbatul care a pierdut pariul pe Facebook. Mii de oameni intenționează să participe la eveniment

Pe aceeași temă