Teama de a merge la dentist, vindecată prin credit

Data actualizării: Data publicării:
shutterstock_757785106

Teama de a merge la dentist, din cauza costurilor, e acum mai uşor de vindecat. Tratamentul poate fi achitat şi printr-un credit special - suma maximă împrumutată e 20 de mii de lei, iar banii trebuie daţi înapoi în cel mult 5 ani. 7 din 10 pacienţi au nevoie de intervenţii complexe, iar unul din zece de restaurare totală a danturii.

Alexandru are probleme cu dantura de când se ştie, iar din motive financiare n-a reuşit să le rezolve la timp. Aşa a ajuns să aibă nevoie de trei implanturi - o procedură costisitoare. O poate achita însă în rate - clinica stomatologică la care merge a încheiat un parteneriat cu o bancă.

Alexandru, pacient: Să scoţi 9 mii de lei din buzunar aşa dintr-o dată este peste mână în ziua de azi, aşa măcar îi poţi da într-o perioadă de timp, e mult mai avantajos, având în vedere că e vorba de sănătate.

Cristian Irimia, medic stomatolog: Procedura este destul de simplă, un pacient a intrat pe site şi şi-a selectat serviciile de care are nevoie în urma unui consult din partea unuia dintre medicii noştri, este direcţionat în pagina finală unde poate alege, fie plata cu cardul bancar, fie prin credit bancar.

Iar răspunsul băncii vine în cel mult o oră.

Octavian Hera, reprezentant bancă: Suma maximă pe care o poate obţine o persoană prin intermediul acestei platforme online este de 20 de mii de lei pe o perioadă de 5 ani.

Cristian Irimia, medic stomatolog: În cazul în care este creditat, pacientul respectiv se prezintă fără niciun fel de problemă în clinicile noastre şi beneficiază de tratamentele achiziţionate pentru că banii sunt deja în contul clinicilor noastre.

Dobânda acestui credit e similară unuia de nevoi personale, dar avantajul e că solicitantul îl poate obţine mai rapid, doar pe baza buletinului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri