Tinerii care schimbă România

Data publicării:
rafael udrea

Cristina Cojocaru, voluntar: E mai frumos să dai decât să primeşti!

Rafael Udrea, voluntar şi trainer: Am învăţat să fiu mai mult decât eu, să fiu noi!

Daniela Gheorghiţă, preşedintele unei organizaţii non-guvernamentale: Aceşti tineri vor schimba lumea! Și o să înceapă cu România!

12 ani de generozitate. 2.100 de ore de voluntariat într-un singur an. Aşa arată CV-ul lui Rafael, care la 18 ani este unul dintre cei mai experimentaţi voluntari din România.

Rafael Udrea, voluntar şi trainer: Voluntariatul poate susţine schimbarea! Dacă cineva îi dă drumul, după aceea toată lumea o va aborda.

Ana-Maria face parte din aceeaşi organizaţie non-guvernamentală. Împreună cu Rafael, îi învaţă pe cei mai tineri ce înseamnă să fii voluntar. În săptămâna dinainte de Paşte, au participat la un schimb de experienţă in localitatea Negru Vodă, unde au coordonat o echipă de 50 de copii.

Natalia Palas, directorul Liceului Teoretic "Negru Vodă": Au schimbat mentalităţile în localitate. Consider că nu fac eu suficient să îi sprijin, să-i ajut pentru cât pot ei de mult şi cât de mare si minunată e inima lor şi puterea de a convinge prin exemplu.

Întreaga poveste a acestor adolescenţi care cred în generozitate, empatie şi puterea exemplului, astăzi, de la ora 13:30, la emisiunea "Tinereţe fără bătrâneţe".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri