Titi Aur, despre șoferița care a blocat un tramvai în Capitală: Fraierii așteaptă ca să treacă șmecherii

Data actualizării: Data publicării:
sofer trafic bucuresti tramvai

Veșnicele blocaje de trafic din București duc la gesturi extreme. O șoferiță grăbită a depășit coloana pe linia de tramvai. Deși nu avea voie să se afle acolo, femeia i-a cerut vatmanului... să îi facă loc. Șoferița și-a negociat trecerea timp de câteva minute, ceea ce i-a enervat pe călătorii blocați în tramvai. În cele din urmă, femeia și-a scos mașina de pe linia pe care blocase deja câteva mijloace de transport în comun.

Pilotul de curse Titi Aur a explicat la Digi24 că șoferița a încălcat toate regulile existente în trafic, inclusiv pe cele de bun simț.

„Când mergem pe stradă, trebuie să respectăm 3 feluri de reguli: 1- reguli de circulație, sunt obligatorii, primim și amendă dacă nu le respectăm, 2 - reguli de conducere defensivă, care nu sunt egale cu regulile de circulație și care înseamnă că trebuie să facem în așa fel încât să nu facem accident și 3 - reguli de bun simț. Când te duci pe linia de tramvai ca să fii tu mai șmecher, că ești tu mai grăbit și nu-i respecți pe ceilalți participanți la trafic care așteaptă corect și politicos la rând și tu vrei să mergi pe linia de tramvai ai încălcat toate cele trei feluri de reguli.

Nu ai ce să cauți pe linia de tramvai, iar când mai și încurci circulația și ai și curajul, tupeul, să-ți ceri drepturi - dar tu nu ai niciun drept pentru că tu ești cel care a încălcat toate regulile - înseamnă că ori nu știi pe ce lume trăiești  sau ești nesimțit, că altfel nu se poate spune.

Cu cât vom respecta mai mult cele trei reguli, cu atât ne vom deplasa și mai în siguranță, dar și mai repede, pentru că dacă toți ne băgăm pe linia de tramvai să intrăm în față înseamnă că niște fraieri – ca aia sunt cei care așteaptă la rând – ca să intre șmecherii în față. Oricât de grăbiți am fi, nu avem dreptul de a face așa ceva”, a spus Titi Aur, pilot de curse, la Digi24.

Redactor: Cristina Tudor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri