Trafic aglomerat la ieșirile din București

Data publicării:
sir masini aglomeratie

A început vacanţa de Paşte, apar şi primii nervi în trafic. La ieşirea din Capitală, din cauza aglomeraţiei, şoferii se târâie cu doar câţiva kilometri pe oră. Sunt valori mai mari de trafic decât de obicei, o spun şi poliţiştii, care au ieşit în stradă cu efective suplimentare.

O adevărată probă a răbdării dau, în Vinerea Mare, şi cei care au apucat să iasă din Capitală şi se apropie acum de Valea Prahovei. Drumul Naţional 1 este plin de maşini, pe unele porţiuni maşinile înaintează cu viteza melcului.

Potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, vineri după-amiază este aglomeraţie pe sensul de urcare al DN1 Ploieşti – Braşov, în zona localităţii prahovene Comarnic, unde viteza de deplasare este de aproximativ 30 - 40 kilometri pe oră, dar şi pe sensul de urcare al DN1A Ploieşti – Braşov, în special pe tronsonul kilometric 89 – 111. 

Se circulă greoi şi-n Militari, la ieşirea din Bucureşti spre Autostrada 1.

Cozi interminabile şi pe DN5, Bucureşti-Giurgiu. Cei care au plecat în vacanţă spre Bulgaria au avut de aşteptat zeci de minute să iasă din ţară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri