Trafic rutier restricționat pe șoseaua Kiseleff de vineri seara până duminică la prânz

Data publicării:
aglomeratie masini

 

"În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, în fiecare week-end din perioada 1 iulie — 28 august, vor avea loc activități sportive în cadrul proiectului 'Via Sport'", se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere remis vineri Agerpres.

Poliția recomandă ca rute ocolitoare bd. Kiseleff — str. Ion Mincu — bd. Ion Mihalache — Piața Victoriei.

"Solicităm conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudență în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de pietoni și să respecte semnalele polițiștilor rutieri", se arată în comunicat.

Pietonii sunt rugați să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric și să nu se deplaseze ori să staționeze pe partea carosabilă.

Închiderea, în weekend, a şoselei Kiseleff pentru ca spaţiul să fie folosit de cei care vor să facă sport în aer liber o deranjează foarte tare pe Gabriela Firea. Primarul general al Capitalei a declarat, de mai multe ori în această săptămână, că nu va mai aproba acest lucru deoarece, acolo, „câteva zeci de persoane care joacă tenis sau baschet pun la încercare nervii a mii de bucureşteni blocaţi în trafic”.

Via Sport este un proiect iniţiat pe internet şi asumat, în 2010, de Primăria Generală a Capitalei.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri