Vizibilitate redusă pe aeroportul din București. Trei aeronave TAROM au fost redirecționate către Iași

Data actualizării: Data publicării:
atr tarom avion

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, trei curse operate de TAROM cu aeronave ATR, cu destinația București, au fost direcționate către Iași, potrivit informațiilor Mediafax. Afectat este și programul de miercuri dimineață.

Actualizare - Traficul pe aeroporturile din București se desfășoară normal, în condiții de vizibilitate redusă. Din cauza ceții și a operațiunilor de degivrare s-au înregistrat întârzieri la decolare, în general de 30-40 minute, dar și la aterizare. Este posibil că, din cauza vizibilității reduse, unii operatori aerieni să ia decizia anulării unor curse.


Din cauza condițiilor meteo, programul de zbor a fost afectat și probabil va fi afectat și în prima parte a zilei de miercuri.

Pasagerii de la Suceava, Baia Mare și Sofia au fost redirecționați la Iași, de unde vor fi preluați și aduși la București, potrivit informațiilor Mediafax.

Reprezentanții companiei au informat că se depun toate eforturile pentru a minimiza disconfortul creat pasagerilor și că prioritatea companiei este de a asigura călătorii sigure.

Marți dimineață, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis mai multe atenționări nowcasting de cod galben de ceață densă, chiciură și polei valabile în 27 de județe printre care și în București.

Editor web: C.T.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri