"Trenurile Zăpezii 2016". Biletele către staţiunile montane, reduse cu până la 56%

Data publicării:
tren cfr-2

Noile oferte se aplică la călătoriile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (pentru stațiunile Straja și Parâng) și Piatra Neamț.

Potrivit cfrcalatori.ro, reducerile se acordă pentru toate trenurile, astfel:

- 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într-una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț. Reducerea este valabilă de luni până joi, la clasa a 2-a;

- 25% în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbători legale pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare în/din stația Petroșani cu trenurile IR 1827 și IR 1828 Caracal-Târgu Jiu-Petroșani și retur, la clasa a 2-a;

- 31% - 56% oferta valabilă în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur.

De exemplu, pe ruta București – Piatra Neamț, preţul biletului cu această ofertă este de 58.9 lei, cu 19.6 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru Constanța – Petroșani preţul biletului este de  75.75 lei, cu 25.2 lei mai puţin față de prețul întreg.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri