Tudor Chirilă: Propaganda pro referendum se folosește de imaginea mea. Cam neortodox

Data publicării:
tudor chirila

Artistul Tudor Chirilă spune, într-un mesaj pe Facebook, că este dezgustat de propaganda „pro Referendum”, care se folosește de imaginea lui, distribuind un videoclip mai vechi cu artistul în care îndeamnă lumea să participe la vot.

Cântărețul Tudor Chirilă a transmis clar că nu va participa la referendumul din 6-7 octombrie, pentru redefinirea familiei în Constituție.

„După cum am scris ieri în postarea de pe blog și de pe pagina mea de Facebook, nu voi participa la votul pentru Referendum. Am aflat, însă, cu dezgust că propaganda “pro Referendum” se folosește intens de imaginea mea distribuind un text și un video de acum 4 ani în care îndemnam lumea să participe la vot. Vă invit să dați report de fiecare dată când vă apar în cale aceste mesaje scoase din context.

Mă întreb, nu e cam ciudat ca la 3 milioane de semnături strânse să se folosească asemenea manipulări ordinare? Cam neortodox...”, a scris Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă a devenit, în ultimii ani, una dintre cele mai puternice voci din breasla artiștilor când vorbim despre scena politică. El a fost prezent la protestul diasporei din 10 august, dar și la protestele față de modificările legilor justiției.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri