Ultimul mesaj al tinerei executate în stil mafiot la Oradea

Data actualizării: Data publicării:
dalia duca

Dalia Duca, tânăra de 24 de ani găsită împuşcată în cap, pe malul Crişului Repede, la periferia oraşului Oradea, a postat pe Facebook, cu o zi înainte să moară, un mesaj despre invidie și mânie.

delia duca

Pe contul de Facebook al Daliei Duca s-au strâns zeci de mesaje de condoleanţe. 

Ultima postare pe contul personal al Daliei datează din 14 martie, cu o zi înainte să fie ucisă. Fata a distribuit un link în care se vorbeşte despre invidie şi mânie. „Tactica lui îndrăgită era metoda provocării: el jignea oponentul, acela îşi ieşea din sine, accepta provocarea, dar condus de furie făcea o greşeală după alta şi pierdea lupta. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în acel moment: războinicul a spus câteva insulte şi urmărea reacţia înţeleptului. Dar el a continuat să-şi vadă de ocupaţia lui. Războinicul a mai repetat de câteva ori insultele. Văzând că samuraiul nu răspunde, a plecat frustrat”, şi-a descris postarea Dalia Duca.

Dalia Ducă a fost obligată să urce în maşina suspectului, unde acesta a împuşcat-o de două ori, în cap. Tânăra ar fi murit pe loc, iar unul dintre gloanţe nu a ieşit din corpul victimei.

Suspectul ar fi condus apoi până pe malul Crişului Repede, unde a abandonat maşina, cu cadavrul tinerei înăuntru.

Polițiștii bihoreni sunt pe urmele principalului suspect. Agenții au împânzit orașul și zonele din jur și au instalat filtre de control în trafic.

Principalul suspect are 38 de ani, este înarmat și a fost dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră după ce a ucis-o pe Dalia Ducă și a împușcat un alt bărbat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri