Un adolescent dintr-o comună dâmboviţeană a fugit de acasă, ameninţând că se sinucide

Data publicării:
copilDBcautat

Un băiat de 15 ani dintr-o comună din judeţul Dâmboviţa a fost căutat timp de aproape nouă ore de poliţişti, jandarmi şi vecini, după ce a fugit în pădurea de lângă localitate ameninţând că se sinucide. Peste noapte, oamenii adunaţi pe urmele sale au suspendat căutările, urmând să le reia luni dimineaţă, la ora 7.

Ciprian Valentin Mihai, în vârstă de 15 ani, a plecat duminică cu vaca la păscut, pe care a abandonat-o la ieşirea din sat. Şi-a luat cu el apă şi câteva haine şi la scurt timp i-a scris bunicii sale un mesaj. „Am fost făcut din greşeală. Mă omor. Să nu mă căutaţi”.

Cunoscut ca un elev model şi un băiat care nu a creat niciodată probleme, băiatul se înţelegea bine cu părinţii. Şi bunica lui spune că Ciprian este un copil cuminte şi nu îşi poate explica gestul. Bunicul ştie doar că băiatul a plecat cu vaca, trimis de tată şi bunică.

Prietenii băiatului spun că au vorbit cu el cu puţin timp înainte ca acesta să plece cu vaca la păscut. „Vorbea dacă ne ducem la bâlci marţi. Nu era supărat, râdea. A plecat cu bicicleta.

Peste 100 de poliţişti, jandarmi şi localnici l-au căutat pe minor mai bine de nouă ore prin pădure, ajutaţi de un câine de urmărire, însă strădaniile au fost zadarnice.

Semnalmentele băiatului sunt: înălţime - 1,70 m, slab, păr blond, ochi căprui, pistrui pe faţă, transmite corespondentul Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri