Un „apartament” în spațiul parcării și boxelor la nivelul minus 2 al unui bloc din Cluj a fost pus la vânzare. Are și centrală pe gaz

Data publicării:
0a1f29b89c23b263196cd6a1dc655308
Foto: Blitz/ Știri de Cluj

Un „apartament” a fost amenajat în spațiul destinat parcării și boxelor la nivelul minus doi dintr-un bloc din Cluj-Napoca și a fost pus la vânzare pentru prețul de 47.000 de euro, transmite Știri de Cluj.

În Cartea Funciară a imobilului, cele două încăperi de 47, respectiv 32 de metri pătrați ar figura ca boxe / parcări. Apartamentul are chiar și centrală pentru încălzire pe gaz.

Un specialist acreditar ANRE a declarat pentru Știri de Cluj că instalarea unei centrale termice pe gaz în acel loc s-a făcut ilegal.

„În urma cu 2-3 ani, o singura persoană a cumpărat integral nivelul -2 și a început tot felul de activități (comerciale) în acest spațiu.

Zilele acestea, domnul A.O. (proprietarul spațiului) a dat prin agentia imobiliara Blitz anunț că vinde 2 spații .

Suma de 30.000 de euro este pentru boxele în care își desfășoară activitate un «showroom» de anvelope și 47.000 de euro pentru «apartamentul», în care deja locuiește cineva”, a declarat un vecin pentru publicația locală.

Poliția locală Cluj-Napoca a făcut un control marți dimineața la „apartamentul buncăr” și a constatat toate deficiențele semnalate, dar faptele s-au prescris, pentru că lucrările sunt mai vechi de 3 ani.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri