Un bărbat a comis într-o singură zi furturi de 6.000 de lei purtând mască de protecție pe față

Data publicării:
masca de protectie sanitara
Foto: Guliver/GettyImages

Un bărbat care a comis mai multe furturi în municipiul Bacău, purtând o mască de protecţie pe faţă, a fost prins şi reţinut de poliţiştii de investigaţii criminale.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru, a declarat, joi, că pe 7 septembrie suspectul a pătruns în incinta unei societăţi comerciale de unde a sustras, de pe biroul unui angajat, un portofel ce conţinea suma de 900 de euro, 700 de lei, documente personale şi carduri bancare, prejudiciul provocat fiind în valoare de aproximativ 5.300 de lei, scrie Agerpres.

"De asemenea, în jurul orei 16,00, purtând o mască de protecţie ar fi pătruns în incinta unui bar, de unde ar fi sustras portofelul angajatei, ce conţinea suma de 400 de lei, cartea de identitate şi o cheie de la uşa de acces în bar. De asemenea, dintr-o cutie de valori metalică descuiată ce se afla într-un sertar al barului, ar fi sustras suma de aproximativ 200 de lei, reprezentând încasări", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Tot pe 7 septembrie, în jurul orei 21,30, bărbatul a furat dintr-un hipermarket mai multe obiecte de vestimentaţie în valoare de 430 lei, fiind oprit de agenţii de pază.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 ore urmând să fie prezentat procurorului cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri