Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce încerca să-și răscumpere permisul de conducere cu 100 de euro VIDEO

Data publicării:
permis

Un bărbat a fost prins în flagrant de ofițerii DGA în timp ce încerca să-i ofere 100 de euro prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, pentru a-i restitui permisul de conducere suspendat, informează un comunicat al intituției.

Acțiunea a avut loc în data de 7 mai. În schimbul acestei sume de bani, mituitorul i-a solicitat prim procurorului să urgenteze soluționarea unui dosar penal în care acesta este inculpat pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier și să dispună restituirea permisului de conducere suspendat.

În cauză s-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită, ca urmare a denunțului formulat de magistrat, iar acțiunea de prindere în flagrant s-a realizat în sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, beneficiind de sprijinul conducerii instituției.

Ulterior, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat pentru infracțiunea de dare de mită, fiind luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri