Incident neobișnuit în București. Un bărbat dezbrăcat a murit după ce a făcut scandal și a căzut de la balconul apartamentului

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Foto: Facebook/PolițiaRomână

Un bărbat dezbrăcat a provocat scandal pe scara unui bloc din București unde locuia, iar când au sosit polițiștii i-a amenințat pe oamenii legii cu o rangă și un levier. Ulterior, bărbatul s-a închis în apartamentul său, a ieșit pe balcon și a căzut de la etaj. Câteva ore mai târziu, autoritățile au anunțat că a decedat.

ACTUALIZARE ORA 21:00 Bărbatul a decedat. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii tuturor condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

„Vineri, în jurul orei 14.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un imobil situat pe un bulevard din sectorul 3, un bărbat dezbrăcat face scandal pe palierul imobilului şi provoacă distrugeri”, anunţă Poliţia Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 13.

„La vederea acestora bărbatul, aflat într-o vizibilă stare de tulburare, având asupra sa două obiecte metalice lungi, a început să profereze ameninţări, după care a pătruns în apartament şi a refuzat să deschidă uşa”, conform sursei citate.

Ulterior bărbatul a ieşit în balcon şi ar fi încercat să escaladeze balustrada, dar a căzut de la înălţime, de la etajul 6.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor, care l-a transportat, în viaţă, la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri