Un bărbat din Botoșani a găsit un tânăr dormind în portbagajul lui și a sunat la 112

Data actualizării: Data publicării:
tânăr dormind în portbagaj
Sursa foto: Monitorul de Botoșani - www.monitorulbt.ro

Un bărbat din Botoșani a găsit un tânăr dormind în portbagajul mașinii sale și a sunat la poliție, informează Monitorul de Botoșani.

Proprietarul auutovehicului urma să plece spre locul de muncă, dar când s-a apropiat de mașina sa a descoperit că portbagajul era deschis. Inițial, acesta a crezut că a fost victima unor hoți. După ce a auzit un sforăit a deschis capota portbagajului și înăuntru a găsit o persoană dormind.

Fapta a fost anunțată prin apel la 112 și la fața locului a sosit poliția locală din Botoșani. Agenții l-au trezit pe tânărul din portbagaj, care era foarte dezorientat. Ulterior, s-au deplasat împreună la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, unde acesta a fost amendat.

„Am fost solicitaţi pe Bulevardul Mihai Eminescu, unde o persoană a reclamat faptul că cineva dormea în portbagajul maşinii sale. Cele sesizate s-au confirmat, iar persoana respectivă, un tânăr de 31 de ani, din Botoşani, a fost sancţionat contravenţional cu 1000 de lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, precum şi cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecţie în contextul epidemiologic actual”, a precizat colonelul în rezervă Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Locale Botoşani.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri