Un bărbat din Suceava a cerut ordin de restricție împotriva soției care îl bate. Incidentul grav care l-a determinat să sune la 112

Data publicării:
barbat trist
Un bărbat din Suceava a cerut ordin de restricție împotriva soției care îl bate FOTO: Getty Images

Un bărbat din județul Suceava a cerut și a obținut un ordin de restricție împotriva soției sale violente, care l-a bătut de mai multe ori, iar la ultimul scandal a încercat să-l opărească.

Bărbatul de 48 de ani, din comuna Horodnic de Sus, a sunat vineri la 112 și a cerut ajutor, spunând că soția lui de 40 de ani l-a luat la bătaie. Echipajul care a ajuns la locuința celor doi soți a aflat de la bărbat că partenera lui nu numai că la bătut, ci a încercat să-l opărească cu apă fiartă, potrivit Monitorul de Suceava.

Nu este prima dată când bărbatul terorizat de soție cere ajutorul autorităților. La sfârșitul anului trecut, el a depus o plângere penală pentru „lovire și alte violențe”, după un alt incident violent. Acest dosar este în curs de soluționare.

După cel mai recent incident violent, polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului pentru efectuarea demersurilor necesare emiterii unui ordin de protecţie provizoriu, constatându-se existența unui risc iminent asupra integrității și vieții victimei.

Astfel, începând cu ora 12.00 a zilei de vineri a fost emis ordinul provizoriu de protecție pentru 5 zile, o hotărâre a instanței de judecată urmând să confirme și să prelungească în acest interval, dacă magistrații vor considera că este necesar.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri