Video Un bărbat s-a filmat chinuind o pisică pentru amuzament în fața unui copil

Data actualizării: Data publicării:
barbat_chinuie_pisica_constanta

Un bărbat din Constanţa a găsit de cuviinţă să se distreze chinuind o pisică de faţă cu un copil minor. Toată isprava a fost filmată şi postată apoi pe reţelele sociale chiar de respectivul individ, relatează replicaonline.ro.

Momente cumplite pentru o pisică, chinuită de un bărbat din Constanța care a hotărât să se amuze cu cruzime pe seama animalului. Bărbatul a prins animalul, l-a pus într-un sac, după care a început să învârtă sacul în aer, deși animalul țipa în disperare.

Mândru de fapta sa, bărbatul spune, privind spre copil şi cameră: „Ee, aşa se chinuie o mâţă, mă!”. Nici femeia care filmează nu pare scandalizată de actul barbar care se desfăşoară în faţa ei, ba chiar îi dă indicaţii bărbatului: „Încoace, încoace, dă-i drumul încoace!”

Postarea de pe reţelele de socializare nu a avut, însă, efectul pe care conta bărbatul. Deşi se aştepta la laude, oamenii s-au arătat scandalizaţi şi au făcut sesizări împotriva acestuia. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri