Un bătrân a fost condamnat la 5 luni de închisoare cu suspendare, după ce a zgâriat un BMW parcat în dreptul garajului său

Data actualizării: Data publicării:
BMW fb

Un bărbat de 74 de ani din Iași a fost condamnat la cinci luni de închisoare cu suspendare, după ce a zgâriat o mașină parcată în dreptul garajului său, informează Ziarul de Iași.

Marian Grăjdeanu a fost găsit vinovat de distrugere, iar decizia definitivă a instanței prevede ca bărbatul să plătească daune materiale de aproape 6.000 de lei unei firme.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru o faptă din iulie 2017, când a avariat un autoturism BMW parcat în dreptul ușii garajului său. Marian Grăjdeanu a găsit mașina care îi bloca o treime din calea de acces.

„Pe fondul consumului de alcool şi enervat de această situaţie, cu o cheie pe care o avea asupra sa, inculpatul a zgâriat aripa dreapta spate şi ambele portiere de pe partea dreaptă ale autoturismului mai sus menţionat“, au precizat judecătorii, care au mai arătat şi că bărbatul a lovit hayonul maşinii cu uşa garajului.

Scena a fost văzut de un martor, iar acesta a anunțat-o pe femeia care conducea mașina.

Ulterior, Grăjdeanu a recunoscut că a zgâriat mașina, dar a spus că vântul ar fi împins ușa garajului către mașină.

Instanța a motivat pedeapsa cu suspendare prin faptul că bărbatul nu are antecedente penale, are 74 de ani și este o persoană integrată în societate.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri