VIDEO. Un bucureștean a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că și-a lăsat gunoiul la poarta unui vecin

Data actualizării: Data publicării:
punga cu gunoi
Un bucureștean a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că și-a lăsat gunoiul la poarta unui vecin. Foto: Profimedia

Un bărbat în vârstă de 71, din Sectorul 6, București, a fost amendat cu 10.000 de lei după ce și-a făcut un obicei din a-și abandona gunoiul la poarta altei familii.

„Un bărbat în vârstă de 71, din Sectorul 6, și-a făcut un obicei din a-și abandona gunoiul în poarta unei familii de pe strada Drenajului, tot din Sectorul 6. Polițiștii locali l-au depistat în mod repetat în timp ce descărca deșeurile din portbagajul mașinii și le arunca exact în același loc. Mai întâi, camerele de supraveghere l-au surprins descărcând mai mulți saci cu materiale plastice și de carton. Apoi, în altă zi, a venit și a lăsat un fotoliu. După stabilirea identității, oamenii legii l-au sancționat contravențional cu două amenzi, în valoare totală de 10.000 de lei”, a anunțat Poliția Locală Sector 6.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De la începutul acestui an, în Sectorul 6, peste 200 de persoane au fost prinse de către Poliția Locală Sector 6 în timp ce aruncau gunoaie de tot felul pe spațiul public.

Pe raza Sectorului 6 sunt montate 323 de camere video (255 fixe și 68 mobile).

Potrivit H.C.G.M.B. numărul 120/2010, privind normele de salubrizare şi igienizare ale Municipiului Bucureşti, toți cetățenii au obligația să păstreze curățenia trotuarelor, a arterelor de circulație, a parcurilor, a locurilor de joacă pentru copii, a pieţelor şi a altor locuri publice. Nerespectarea acestei prevederi se sancționează cu amendă cuprinsă între 2.000 lei și 5.000 lei.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri