Un carusel de 120.000 de euro și un castel stau nefolosite în Parcul Copiilor din Timişoara

Data publicării:
carusel

Primăria a achiziţionat instalaţia de joacă, deşi nu deţinea autorizaţie de funcţionare pentru ea. Nu este singura investiţie ce pare fără rost. În parc există şi un castel, care nu poate fi vizitat pentru că a fost construit ilegal.

În 2012, după mai mulți ani, lucrările de reabilitare a Parcului Copiilor din Timișoara au fost încheiate. După mai bine de un an, primăria nu a reușit să obțină autorizația de funcționare pentru carusel. Se împiedică în organizarea unei licitații pentru serviciile de mentenanță și găsirea unei persoane autorizate, care să supravegheze caruselul.

Cât despre castelul din parc, nu doar că stă închis, dar a fost construit și fără autorizație de construcție. Firma care a realizat lucrările spune că nu a considerat-o necesară, în condițiile în care nu este nevoie de autorizație de construcție pentru lucrări de butaforizare a unei clădiri.

Deși nu a luat niciun ban pentru această construcție, firma spune că va face toate demersurile necesare pentru a permite accesul copiilor în castel.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri