Un director de la de CE Oltenia a fost demis pentru că a mărit salariile preferențial

Data publicării:
salarii-1

Este vorba aici despre soţia directorului de Resurse Umane al Complexului Energetic Oltenia, dar şi de alte 20 de persoane ale căror salarii ar fi fost mărite la insistenţele directorului Carierei Miniere Jilţ, Cosmin Ceauşescu, demis între timp.

Corpul de Control al CEO verifică toate subunităţile companiei, după ce directorul Carierei Jilţ a decis să mărească salariul unui angajat cu 400 de lei, angajatul fiind chiar soția directorului de la Resurse Umane.

În urma controlului, au mai fost descoperite alte 20 de persoane cu salariul mărit cu până la 150 de lei, asta în timp ce sute de salariaţi TESA au pierdut şi până la 1.000 de lei din salariu, în urma uniformizării făcute de administraţie.

Șeful carierei Jilţ a fost demis din funcție, pentru că ar fi majorat salariile după propria initiaţivă, fără vreo decizie de Directorat, decizie fără de care nu se iau astfel de măsuri. Controlul vine după ce sindicatele au atenţionat că în timp ce 1.500 de angajaţi se vor alege cu salariile tăiate, unii directori le majorează preferenţial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri