Un fost client a comandat asasinarea unui patron. Era dispus să plătească 5.000 de euro

Data publicării:
client care comanda asasinat

Un fost client supărat a încercat să tocmească un asasin plătit pentru a-l ucide pe un patron al unei firme de leasing din Capitală. Bărbatul era nemulţumit că-i fusese reziliat contractul şi rămăsese fără maşină şi era dispus să dea 5.000 de euro, numai să fie sigur că victima sa va suferi înainte să moară. Noroc că au intrat pe fir ofiţerii de la Omoruri. Cel care încerca să comande un asasinat riscă acum 5 ani de închisoare.

Când am venit la birou, m-au vizitat doi ofiţeri pentru a-mi comunica că un domn a plătit pe cineva să mă suprime. Sincer, încă nu am ajuns la o stare pe care să o consdier stabilă. Încă cred că şocul e acolo şi nu a trecut”, mărturisește patronul firmei de leasing.

De la a-l toca mărunt cu ranga, a-l schilodi, a-l desfigura. Vorbim de un omor”, declară Radu Gavriş, șef Serviciu Omoruri Poliţia Capitalei.

5000 de euro! Acesta era preţul vieţii unui patron al unei firme de leasing din Capitală.

Cel care era dispus să plătească această sumă este un fost client, care a închiriat o maşină de lux anul trecut. A plătit 20.000 de euro pe autoturism, dar contractul de leasing a fost reziliat pentru neplată, aşa că acum a vrut să se răzbune. Şofer la o firmă de taxi de lux, a vorbit cu atât de multă lume, încât planurile sale au ajuns şi la urechile ofiţerilor de la Omoruri.

Suspectul s-a întâlnit de mai multe ori cu cel care urma să comită crima. O dată au negociat chiar aici, pe o stradă din Sectorul 4. Dacă era refuzat, era hotărât să aleagă oricând pe altcineva, spun anchetatorii, pentru a-şi duce la îndeplinire planul diabolic”, relatează Maria Moiş, reporter Digi24.

A fost nemulţumit că una dintre maşini s-a defectat în mod repetat. A fost nemulţumit că acea maşină i-a fost luată, contractul rezilitat. Pe fondul acestor nemulţumiri s-a gândit să se răzbune”, spune Radu Gavriş, Şef Serviciu Omoruri Poliţia Capitalei.

Nesăbuinţa sa îl poate costa liberatatea, dar şi suferinţa apropiaţilor. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la cinci ani de închisoare.

Singurul lucru pe care sper să-l rezolve justiţia este să prevină ca pe viitor această persoană sa mai poată face vizavi de mine aşa ceva. Cu siguranţă voi lua măsuri pentru a-mi întări securitatea personală şi a familiei”, spune victima.

Nu este singurul astfel de caz. Un exemplu este Vitalie Proca, criminal condamnat la închisoare dupa ce a fost angajat de fraţii Mararu pentru a-l ucide pe un rival de-al acestora.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri