Medic din Brașov: Lampa din sala de operații a fost înlocuită după 44 de ani

Data actualizării: Data publicării:
medic brasov
FOTO: Facebook

Lampa scialitică din sala de operaţii a Spitalului Judeţean de Urgenţă Braşov a fost înlocuită după 44 de ani, fiind pusă în funcţiune în acelaşi an în care a fost dat în folosinţă şi spitalul, scrie pe pagina sa de Facebook medicul chirurg Dan Grigorescu, şeful Secţiei de chirurgie plastică.

medic brasov
FOTO: Facebook

„Nu numai lămpile din sălile de operaţii! După 44 de ani de la punerea ei în funcţiune în 1974 (an în care a fost dat în folosinţă şi spitalul!), această lampă scialitică a fost, în sfârşit, înlocuită...”, scrie medicul pe pagina sa de Facebook, notează News.ro.

Dan Grigorescu ataşează în postarea sa şi o fotografie cu lampa din sala de operaţii a spitalului, spunând că aceasta arată modul în care se modernizează spitalele de stat din România.

lampa spital fb
FOTO: Facebook

„Imaginea, surprinsă de mine ieri în trecere spre blocul operator, ne arată care este de fapt viteza reală a modernizărilor din spitalele de stat româneşti. Care, ele însele, ar fi trebuit să fie înlocuite cu altele noi după 30 de ani de funcţionare. Nu numai lămpile din sălile de operaţii...”, comentează medicul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri