Un medic stomatolog, numit interimar la conducerea Maternităţii Ploieşti

Data publicării:
bataie-maternitate-ploiesti-consiliul-judetean-prahova

 

Medicul stomatolog Marius Andrei Dinu a fost numit de către conducerea Consiliului Judeţean Prahova, în funcţia de manager interimar al Spitalului de Obstetrică-Ginceologie din Ploieşti, aflat în administrarea CJ.

Administratorul public al judeţului Prahova, Fabioara Ionescu, a declarat pentru Mediafax că Andrei Dinu va fi conduce maternitatea cel mult şase luni, timp în care va trebui organizat un concurs de management pentru conducerea unităţii medicale.

Ea a precizat că Dinu a fost numit manager interimar întrucât cunoaşte problemele spitalului, el deţinând anterior funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Ploieşti.

Postul de conducere al maternităţii din Ploieşti a rămas liber după ce managerul acestei unităţi medicale, Călin Boeru, aflat în funcţie din 2006 şi care avea un contract de management valabil până în 2017, a demisionat la sfârşitul săptămânii trecute în urma scandalului izbucnit după ce o femeie care s-a prezentat la acest spital a fost trimisă cu un taxi la Bucureşti şi a născut pe drum un copil declarat mort.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri