Un pacient internat care a vrut să evadeze cu ajutorul unor cearșafuri înnădite ca să cumpere băutură a căzut și a ajuns la alt spital

Data publicării:
salon de spital cu paturi goale
Foto: Profimedia

Un pacient internat la Spitalul Județean din Brașov a încercat să evadeze cu ajutorul unei frânghii improvizate din cearșafuri înnodate pentru a-și cumpăra băutură. Improvizația nu a rezistat, astfel că bărbatul a ajuns internat la alt spital, scrie publicația Brașov.net.  

Bărbatul de 49 de ani era internat la Pavilionul Tractorul al Spitalului Județean și a intrat în sevraj pentru că nu mai consumase alcool de ceva timp, potrivit surselor citate de Brasov.net.

Pentru că nu avea voie să părăsească unitatea medicală, pacientul a luat cearșafurile de la paturile din salon, le-a înnădit și a încercat să coboare pe geam în curtea spitalului.

Improvizația nu a rezistat greutății lui, astfel că bărbatul a căzut de la etajul întâi într-un balcon de la demisol, unde a fost găsit de angajații spitalului.

„Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin, pacient în cadrul unității medicale anterior menționate, ar fi încercat să părăsească, pe fereastră, incinta acesteia, folosindu-se de mai multe cearșafuri, ulterior accidentându-se prin cădere în balconul aflat la demisolul spitalului. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 49 ani din localitatea Hoghiz, județul Brașov, acesta fiind transportat la o altă unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a comunicat Inspectoratul de Poliție, potrivit Brașov.net.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri