Un primar a interzis pomenile la căminul cultural pentru că bucătarul nu a votat cu partidul său

Data publicării:
BUCATAR

În Vrancea, mai mulţi consilieri locali din Șuraia s-au trezit cu gardurile şi maşinile stropite cu ulei ars. Oamenii dau vina pe fostul viceprimar al comunei, care este dintr-o altă tabără politică, şi susţin că acesta se răzbună astfel pentru că a fost schimbat din funcţie.

La rândul lui, fostul viceprimar neagă însă totul. O familie din comuna Vișina se plânge că a ajuns să pregătească pomană unei rude decedate în ploaie şi în noroi. Şi asta pentru că, spun oamenii, primarul localităţii le-a interzis să meargă în căminul cultural. Iniţial, edilul fusese de acord să-i lase în căminul cultural, acolo unde se ţin de obicei pomenile.

M-am dus împreună cu fratele celei decedate la domnul primar în birou, a fost foarte recalcitrant, foarte urât ne-a vorbit şi eu am întrebat domnule primar pentru ce nu am voie să fac mâncare acolo şi mi-a zis pentru că nu ai votat cu PSD”, a spus Ion Tutunaru.

Refuzaţi de primar, oamenii şi-au strâns lucrurile cu care veniseră la căminul cultural şi s-au mutat în curtea femeii decedate unde s-au apucat de gătit. Primarul are o altă explicaţie.

„A făcut nişte pomeni cum se face şi le-a luat la oamenii aia câte 2 milioane jumate, 3 şi i-a făcut lumea sesizare pentru treaba asta. deci nu mai are ce caută ca bucătar acolo. Intră cine vreau eu”, a spus Constantin Stănescu. Localnicii nu sunt însă de acord cu edilul. Tot politica i-a învrăjbit şi pe oamenii din comună Șuraia, Vrancea, acolo unde gardurile, maşinile sau curţile unor consilieri au fost stropite cu ulei.

Câteva străzi mai departe, aceeaşi întâmplare. Consilierul Măricel Palade crede că totul a fost planificat cu mult înainte. Păgubiţii dau vina pe fostul viceprimar al comunei, care spun ei, s-ar fi răzbunat pentru că l-au demis din funcţie la ultima şedinţa de consiliu local. Fostul viceprimar se apară însă. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru distrugere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri