Un român a ucis o femeie de 71 de ani din Marea Britanie pentru a-i fura averea. S-a filmat cu iubita în casa victimei înainte de crimă

Data actualizării: Data publicării:
criminal
Un român a ucis o femeie de 71 de ani din Marea Britanie pentru a-i fura averea. Foto: Captură Tik Tok

Mohammed El-Abboud, cetățean român în vârstă de 28 de ani, a ucis o femeie de afaceri de 71 de ani din Marea Britanie, în iulie anul 2021,pentru a-i fura averea de aproape 5 milioane de lire. Jumătate de an mai târziu, pe 1 februarie, El-Abboud a fost găsit vinovat și condamnat la minimum 35 de ani de închisoare, relatează Daily Mail.

Românul nu a acționat singur, ci cu ajutorul unui prieten sirian în vârstă de 25 de ani, Kusai Al-Jundi. Împreună au păcălit-o pe Louise Kam să semneze documente de împuternicire care credeau că le vor da controlul asupra portofoliului său de proprietăți de mai multe milioane de euro. Averea victimei se ridica la 4,6 milioane de lire, scrie The Guardian.

Louise Kam a fost sugrumată și aruncată într-un coș de gunoi după ce a fost atrasă sub pretextul unei întâlniri de afaceri într-o casă cu trei dormitoare pe care o deținea în Barnet, nordul Londrei, pe 26 iulie 2021. El-Abboud a strangulat-o cu firul uscătorului de păr, după ce i-a promis că îi va cumpăra proprietățile pentru 6 milioane de lire sterline.

El-Abboud s-a filmat în timp ce dansa cu iubita lui în casa victimei sale, din Potters Bar, Hertfordshire, cu aproximativ două săptămâni înainte ca Louise Kam să fie ucisă. Ulterior, el i-a mărturisit crima prietenei sale, care a fost un martor cheie al acuzării în proces.

Criminalul Al-Jundi, tată a trei copii care locuia cu părinții săi, a sărbătorit crima cumpărându-i iubitei sale o pereche de cercei cu diamante. Acesta încerca să tragă de timp și folosea telefonul victimei pentru a le spune rudelor sale că este plecată în China.

Trupul neîsuflețit al femeii a fost găsit la casa părinților săi, iar cei doi criminali s-au întors unul împotriva celuilalt în fața instanței, acuzându-se reciproc pentru uciderea cu sânge rece a victimei.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri