Un român care a emigrat după protestul din 10 august a murit într-un accident, în Marea Britanie

Data actualizării: Data publicării:
marius-cristian-dumitru-protest-10-august
Foto: Facebook

Marius Cristian Dumitru, un bărbat care a participat la protestul din 10 august și care se mutase acum aproximativ o lună în Marea Britanie, a murit după ce a fost lovit de o mașină în orașul Maidstone. Accidentul a avut loc la finalul săptămânii trecute, iar zilele trecute a fost publicată identitatea lui de către presa locală.

marius-cristian-dumitru-protest-10-august
Foto: Facebook

Un bărbat care a venit în Regatul Unit pentru un nou început a murit într-un accident de mașină, relatează Kent Online.

Marius Cristian Dumitru, în vârstă de 40 de ani, a murit după ce a fost lovit de o mașină, sâmbătă, în orașul Maidstone din sud-estul Angliei.

Fratele lui, Dorel Dumitru, a fost sunat la 3:30 dimineața și a venit de la Londra la locul accidentului, însă acolo nu a mai găsit nimic.

„I-am plătit biletul de avion și i-am găsit de lucru. Era aici de aproximativ o lună și lucra de o zi sau două. Era un nou început. Cred că am făcut o mare greșeală că l-am chemat aici. Aș vrea să dau timpul înapoi”, a spus el, potrivit sursei citate.

Poliția m-a sunat în miezul nopții, i-au găsit telefonul și eu eram ultimul cu care a vorbit. Am ajuns aici la 5:30 dimineața, dar corpul lui nu mai era și nu am putut să-l văd”, a adăugat el.

„Ce îi spun mamei, dacă nu e el? Nu pot să-i spun că e mort și după două zile că nu mai e”, a mai spus el, la scurt timp după ce a ajuns în Maidstone.

Ulterior, Kent Online a confirmat că bărbatul care a murit se numește Marius Cristian Dumitru.

Mi s-a spus că am nevoie de 10.000 de lire ca să-l duc în România, dar nu am banii ăștia. L-am văzut vineri. Eu stau în Londra. I-am spus că dacă nu-i merge bine aici îl iau în Londra. I-am găsit o casă, i-am plătit chiria și acum s-a întâmplat asta”, a mai spus Dorel Dumitru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri