Sari la conținut

Un vasluian găsit beat și bătut în Londra spune că nu-și amintește cum a ajuns în Anglia

Un bărbat din Vaslui a fost găsit beat și bătut într-o curte din Londra, scrie ziarul local Vremea Nouă, care precizează că acesta nu-și aduce aminte cum a ajuns în Marea Britanie.

Mihai Danciu este originar dintr-un sat din judeţul Vaslui şi ar fi plecat în Marea Britanie în urmă cu aproximativ două săptămâni. Zilele trecute, vasluianul a ajuns la Spitalul Whipps Cross din Londra, punând în încurcătură cadrele medicale de acolo.

Vasluianul le-ar fi declarat că nu ştie cum a ajuns în Anglia, cu atât mai puţin în curtea unor londonezi, de unde fusese preluat de către echipajele medicale.

Românul prezenta multiple lovituri şi ar fi fost în stare avansată de ebrietate atunci când a fost ridicat din curtea britanicilor.

O asistentă de origine română a prezentat povestea lui Mihai Danciu, cerând ajutorul celor care ar putea oferi informaţii despre el.

„Este internat la Spitalul «Whipps Cross» din Londra. A fost găsit beat și bătut în curtea cuiva. Acei oameni au sunat la poliție și l-au dus la spital. El spune că nu cunoaște pe nimeni și că nu își amintește cum a ajuns în Regatul Unit. Se numește Mihai Danciu și este din Vaslui. Dacă îl cunoaște cineva să îmi trimită mesaj în privat. Este internat la secția unde lucrez eu”, a relatat Adina Costache, pe un grup de Facebook dedicat românilor din Anglia.

Explicația

Potrivit Vremea Nouă, bărbatul a plecat în urmă cu aproape două săptămâni în Anglia pentru a-și găsi un loc de muncă, împreună cu un alt sătean din comuna Delești.

Un localnic povestește că bărbatul are probleme cu băutura și cu memoria.

Era un băiat bun, dar băutura l-a stricat. Sincer, pierderi de memorie avea și fără să fie băut, și nu mă miră faptul că a ajuns în situația asta. La șpriț era campion. A plecat acum două săptămâni în Anglia cu un consătean. Nu mă mir să îl văd și pe acela într-o situație asemănătoare. Când era tânăr, era mai cuminte, dar nu prea i-a plăcut munca”, a povestit un consãtean.

Potrivit sursei citate, vasluianul va fi trimis acasă de autoritățile engleze, fiindu-i asigurat biletul de avion către România. 

 

Pe aceeași temă