Un vatman a aruncat cu suc într-un călător nemulțumit de ventilația din tramvai. Reacția STB

Data publicării:
stb

Un vatman de la Societatea de Transport București a aruncat cu suc într-un călător, anunțul find făcut pe Facebook de către Vlad Gheorghe, consilier USR de la Camera Deputaților. Reprezentanții STB au precizat ulterior, într-un comunicat, că vatmanul va fi cercetat disciplinar.

"Un vatman de la STB aruncă cu suc într-un călător. Motivul? Îi reproșase că nu pornește ventilația în tramvaiul în care erau 40 de grade. Victima mârlăniei, o doamnă, avea bilet și plătește și taxe în capitală. Oamenii lui Firea ne umilesc, ca și ea, pe banii noștri. După episodul surprins zilele trecute de Tudor Chirilă, acesta e încă un caz de abuz al angajaților lui Firea. Tudor a fost chiar mustrat de administrație că și-a permis să atragă atenția asupra înjurăturilor auzite de el. Pregătim niște plângeri împotriva vatmanului dar și a STB. Și eu am suportat zilele acestea sauna din transportul public, dar umilirea unui cetățean nu o suport. Abia aștept să își apere iar Firea cățeii. O scoatem la un suc, fără sârmă", a scris, pe Facebook, Vlad Gheorghe.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Consilierul USR a postat și trei fotografii în care poate fi observat vatmanul care aruncă cu lichid, însă nu se vede călătorul.

Ulterior, Societatea de Transport București a anunțat că vatmanul va fi cercetat disciplinar.

"Pentru STB SA este o prioritate asigurarea unor condiții civilizate de transport, iar modul în care călătorim depinde de fiecare dintre noi. Tramvaiul care apare în fotografiile publicate este un vehicul care nu beneficiază de sistem de climatizare. STB SA regretă incidentul creat, iar Directorul General a dispus cercetarea disciplinară a conducătorului de vehicul, precum și identificarea împrejurărilor în care acesta s-a produs", a transmis biroul de presă al STB, prin intermediul unui comunicat de presă remis MEDIAFAX

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri