Vicelider BNS, găsit mort în casă

Data actualizării: Data publicării:
Ion Pisc BNS

Ion Pisc Scrădeanu, vicepreședinte al Blocului Național Sindical, a fost găsit mort în casă, de către familie. Potrivit unor surse judiciare citate de News.ro, există suspiciuni că acesta s-ar fi sinucis.

Ion Pisc BNS
Sursă foto: Agerpres

Viceliderul BNS a fost găsit într-o locuinţă de serviciu a federației sindicale, aflată pe Calea Călăraşilor, în Bucureşti.

„Rudele au sunat imediat la 112, iar la faţa locului a venit mai întâi grupa operativă. Familia s-a înfuriat că autorităţile ar fi lăsat prea mult cadavrul în casă. I-au ameninţat pe anchetatori că anunţă presa şi îi reclamă”, au mai susţinut sursele citate de News.ro.

Ele au precizat că Ion Pisc Scrădeanu nu a lăsat un bilet, dar se presupune ca s-a sinucis pentru că era grav bolnav. Cadavrul a fost deja transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, iar ancheta este continuată de ofiţerii Serviciului Omoruri.

La rândul său, preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, a declarat, pentru News.ro că s-a întâlnit, marţi, cu Ion Pisc Scrădeanu.

„Tocmai se externase, era bucuros că a slăbit opt kilograme, era în regulă”, a spus Costin, precizând, însă, că Ion Pisc urmase un tratament îndelungat cu medicamente antidepresive.

Costin a mai spus că vicepreşedintele BNS suferea de probleme circulatorii, iar cu ani în urmă fusese operat pe inimă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri