VICTIME. Șoferi jefuiți în trafic

Data publicării:
21122012 20hoti 20trafic-39860

Acest scenariu a avut loc în apropierea Capitalei. Doi polițiști au alergat după patru hoți. Au început urmărirea din pur instinct. O mașină cu numere de Bulgaria mergea periculos pe șoseaua Pantelimon. Au încercat mai întâi să o oprească, însă, șoferul a mărit viteza. Pentru că era echipată cu anvelope de vară, maşina a patinat și a lovit alte autoturisme. Atunci, polițiștii au reușit să o blocheze în trafic.

Pentru a pune mâna pe hoți, oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment. După ce au reușit să-i prindă au aflat și cine erau. Colegii lor, tot de la secția 9, căutau patru indivizi care tocmai jefuiseră o familie într-o benzinarie, de pe șoseaua Fundeni.

„O clipă nu m-am gândit că suntem urmăriți și că cineva vrea să ne facă un rău, să ne facă o pagubă, să ne fure geanta din față, cu noi lângă roata mașinii”, a spus o păgubită.

Femeia povesteşte că a oprit în benzinărie doar pentru a repara o pană. Cercetările politiștilor au arătat că, de fapt, anvelopa a fost tăiată de unul dintre hoţii prinşi. Era modul lor de operare. Îşi alegeau o ţintă, tăiau un cauciuc şi aşteptau să vadă unde opresc posibilele victime pentru a putea acţiona. Din această maşină au reuşit să ia două genţi, cu acte şi bani, dar şi telefoane mobile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri