VIDEO Aglomerație mare în Gara de Nord: Sute de oameni își așteaptă trenurile spre destinații

Data actualizării: Data publicării:
gara de nord
Aglomerație în Gara de Nord: Sute de oameni își așteaptă trenurile spre destinații. Foto: Digi24

Este aglomerație în Gara de Nord din București, unde sute de călători își așteaptă trenurile spre destinație, după începerea minivacanței de 1 Decembrie.

Sute de călători se îngrămădesc pe peroanele din Gara de Nord, unde așteaptă trenurile spre orașe unde îi așteaptă cei dragi sau spre stațiunile de la munte unde și vor petrece minivacanța de 1 Decembrie. 

Mai multe trenuri au înregistrat întârzieri, chiar și de o jumătate de oră.

Și drumurile naționale sunt aglomerate astăzi, circulaţia se desfăşoară în coloană pe sensul de urcare al DN 1, în zona localităţilor Câmpina şi Comarnic, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române. Cei care şi-au planificat călătorii în această perioadă sunt sfătuiţi să se intereseze în prealabil de starea drumurilor şi de condiţiile meteorologice, dar şi să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă dacă urmează să ruleze pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.

Guvernul a decis să acorde o minivacanță pentru angajații din sectorul public și să lege Sfântul Andrei și Ziua Națională de weekend. Astfel, zilele de 30 noiembrie, 1 decembrie și 2 decembrie sunt libere și se leagă cu zilele de sâmbătă și duminică, din 3 și 4 decembrie.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri