Video. Aroganțele de pe plajele de fițe din Mamaia: concert de trompetă și petreceri cu spumă

Data publicării:
petrecere spuma mamaia

Muzică adaptată la temperaturile de foc, cocktail-uri răcoritoare şi multe băi în mare. De acest răsfăţ au avut parte românii care au fugit de caniculă şi s-au adăpostit pe litoral în acest sfârşit de săptămână.

Plajele din stațiunea Mamaia s-au transformat, în acest weekend de foc, în adevărate oaze. În mijlocul stațiunii, administratorii unui local le-au adus celor cu chef de distracție muzică la maximum.

„În special deep house, acum că avem și spuma party , am încercat ceva mai comercial. Ne distrăm atât noi cât și lumea de pe plajă, în sfârşit am scăpat de ploaie, în sfârşit avem vreme bună, şi ce să zic, sperăm să ne ţină până la toamnă”, spune Eugen Anghel, DJ.

Şi ca plaja să fie şi mai însuflețită, pe scena principală o tânără a cântat la trompetă.

Pentru că afară sunt peste 30 de grade Celsius nu doar apa mării vă ajută să vă răcoriți ci și un cocktail cu gheață”, relatează Andreea Bajdechi, jurnalistă Digi24.

Pe o altă plajă, din nordul stațiunii Mamaia, a mixat tot un Dj, dar muzica a fost una pentru relaxare.

Lumea care vine la noi pe plajă ascultă mai mult chill out, lounge, nu bubuială, la noi e mai mult pachetul de family”, spune Petruţ, DJ.

„Vin pentru muzică, pentru atmosfera liniștitoare, avem și baze de agrement care-i atrag aici, banana, skijet, saltele pe apă. (Este o zonă liniștită, dar aveți și DJ). Da, avem și DJ dar mergem pe o zonă de lounge, nu mergem pe partea de petreceri”, spune Cătălin, manager plajă.

Staţiunea Mamaia este foarte aglomerată, iar meteorologii au anunţat că şi luni în Dobrogea vor fi temperaturi care vor depăși 30 de grade Celsius

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri