VIDEO. Avarie inedită în baia unui apartament de lux din Capitală

Data publicării:
inundatie spuma

Probleme într-un imobil de lux din Capitală. Una dintre locatare s-a trezit cu baia transformată într-o adevărată piscină pentru petreceri, după ce din cadă, chiuvetă şi toaletă au ieşit cantităţi uriaşe de apă şi spumă.

Femeia a cumpărat apartamentul în urmă cu un an, iar după două luni, s-a trezit cu locuinţa inundată. Spune că situaţia se repetă în fiecare lună, iar în ultima săptămână, chiar de două ori pe zi. Muncitorii trimişi de dezvoltatorul imobiliar să rezolve situaţia nu au găsit nicio soluţie ca să oprească refularea apei şi nici nu ştiu care e problema. Acum, femeia spune că dezvoltatorul este în vacanţă până pe 7 ianuarie, aşa că până atunci nu mai poate interveni. Situaţia nu este singulară. Alte două familii se plâng de aceeaşi problemă.

M-am trezit cu spumă în baie. O cantitate atât de mare, încât nu poate fi oprită cu nimic şi am contactat dezvoltatorul, având în vedere că aveam apartamentul un an de zile în garanţie, timp în care au tot promis că se remediază. Au trimis, într-adevăr, nu pot să zic că nu, echipa tehnică. Au băgat camere, au verificat, au spus că nu este nicio problemă, nu e nimic înfundat şi nu îşi pot explica de unde este spuma asta. În ultima săptămână a fost zilnic, cam de două ori pe zi. Iar eu nu pot să plec de acasă”, a povestit Nicoleta Niţu, proprietara apartamentului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri